Mat & kjøkken

  • Arena: 7000 personer
  • Mesanin & pergola-terrasse: 1000 personer
  • Bar & club: 450 personer
  • Toppetasjene: 200 personer

BOOKING

Tårnet Kulturarena tilbyr en bred meny som kan tilfredsstille den mest krevende gane. Her er et lite utvalg og forslag fra vår meny. Ønsker du annen type mat kan vi selvfølgelig ordne det.

Spansk tapas

  • Kjøttboller i tomatsaus med harissa
  • Spansk omelett med potet og løk.
  • Kylling med sitrongress og chili på spyd.
  • Gratinert chevre med valnøtt og honning på toast.
  • Varmrøkt ørret med ponzusaus og sesamagurk
  • Svineside med lun eplesalsa og puffet bygg.
  • Patatas bravas.
  • Chorizo og aromasopp på spyd.
  • Lefserull med laks, syltet rødløk og kremost
  • Bulgursalat med soltørket tomat, kapers og middelhavsurter.
  • Spanske, marinerte oliven
  • Hummus med bakte gulrøtter.
  • Hjemmelaget aioli.
  • Landbrød fra Åpent Bakeri

Asiatisk tapas

  • Pulled pork med hoisin og sitrongress
  • Kinesiske pannekaker med
  • crispy grønnsaksjulienne
  • Kyllingspyd med sataysaus
  • Ribbe med 3 flavour sauce
  • Jasminris
  • Lettgrillet ørret med soya, lime og mango
  • Papayasalat med reke og peanøtter
  • Blåskjell med kokosmelk, sitrongress og ingefær
  • Langbønnesalat med ristet chili og hvitløkdressingVegetariske vårruller
  • Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller
  • Lys, syrlig rekechipsdip

Spekemat

  • Italiensk spekepølse
  • Modnet spekeskinke
  • Husets modne oster 
  • Toast med brie, honning og valnøtt 
  • Oliven 
  • Aioli 
  • Hummus 
  • Landbrød
  • Flatbrød

Spansk fingermat

  • Albondigas med spicy tomatsaus på spyd
  • Stekt chorizo og amandinepotet på spyd
  • Scampispyd med hvitløk og persille
  • Marinerte oliven
  • Lefserull med hummus og soltørket tomater
  • Tortilla de patatas med karamellisert løk
  • Grillet svineside med eplekompott
  • Landbrød
  • Aioli

Asiatisk fingermat

  • Spyd med svinenakke og crying tiger saus
  • Kylling satay
  • Scampispyd med hvitløk og chili
  • Rekechips
  • Lys, syrlig rekechipsdip
  • Vegetarvårruller
  • Hjemmelaget sweet chili saus
  • Pulled pork og hoisin i wonton”kopper”
  • Grillet ørret med Soya, lime og mango

Snacksmeny S

  • 3 typer Lefserull
  • Marinert oliven
  • Landbrød fra Åpent Bakeri 
  • Aioli

Snackmeny M

  • 3 typer Lefserull
  • Marinert oliven
  • Landbrød fra Åpent Bakeri
  • Aioli
  • Vegetariske vårruller og dip
  • Toast med brie, honning og valnøtt

Sandwich

Velg mellom foccatia, fin/grov baguette eller landbrød.

  • Salami, brie og grillet paprika
  • Tunfisksalat med sriracha og syltede grønnsaker
  • Kyllingsalat med spicy aioli og rødløk
  • Serranoskinke, parmesan og aioli
  • Soltørket tomat, feta og hummus
  • Ost, røkt skinke og aioli

Minimumsbestilling er 10 stk

Wrap

  • Chilimarinert kylling, syltet agurk og gulrot og chilimajo
  • Pulled pork, hoisin, hjemmesyltede grønnsaker og sesam
  • Hummus, feta og hvitløk -og urtemarinerte bønner
  • Laks, tzatziki og dillagurk
  • Thaikylling med cashewnøtter, kokosdressing og koriander
  • Tacokjøtt, salsa, syltede grønnsaker, marinerte røde bønner og nachos

Minimumsbestilling er 10 stk) +10kr for glutenfri

Salater

Serveres med dressing og ferskt landbrød fra Åpent Bakeri.

  • Gresk salat med tzatziki, feta og oliven
  • Caesarsalat med kylling, bacon og parmesan
  • Salat med røkt skinke, ost og aioli
  • Salat med pulled pork, hoisin og hurtigmarinerte grønnsaker
  • Salat med laks, tzatziki, dillmarinertagurk
Minimumsbestilling er 10 stk

Tårnet varm lunch buffet

  • Dagens kjøttrett
  • Dagens fisk eller vegetar
  • Dagens Karbo (potet, ris, pasta, nudler eller bulgur)
  • Grønn salat med tomat og agurk
  • Dagens salat
  • Landbrød
  • Aioli
  • Humus.

Tårnet kald lunch buffet

Pålegget kan variere

  • Eggerøre
  • Kyllingsalat
  • Tunfisksalat
  • Brunost
  • Gulost
  • Brie
  • Røktskinke
  • Kyllingbryst
  • Syltetøy
  • Oppkuttet grønnsaker
  • Oppkuttet frukt
  • Salatmiks
  • Landbrød
  • Grovbrød
  • Knekkebrød
  • Smør
  • Aioli
  • Humus

Burgergrill

  • Div Burger
  • Potet
  • Brød
  • Bacon
  • Ost
  • Sopp/løk
  • Paprika
  • Coleslaw
  • 4 x dressing
  • Salatmix
  • Agurk/tomat

Grill Asia

  • Langtidsstekt svinenakke med asiatisk bbq saus
  • Hvitløk og chilistekt kylling benfritt kyllinglår med asiatisk bbq saus
  • Høyrygg braisert i soya og kokosmelk med sitrongress og asiatisk bbq saus
  • Laksepapillotte med gul curry smør
  • vegetar
  • Pulled Veg Me med hoisin og sitrongress
  • Salat og tilbehør
  • Melonsalat med kokosdressing og mynte
  • Syltet daikon med chili, koriander og sesam
  • Gado Gado med peanøttdressing
  • Ris
  • BBQ saus, aioli, humus
  • Varm lunsj/middags buffet

Meatlovers BBQ

  • Helgrillet gris eller lam med special rub og Jack Daniels Glaze 
  • Slow cooked ribs (okse eller baby back) med hjemmelaget bbq
  • Chilipølser
  • Laksepapillotte med purreløk og sitronsmør 
  • Entrecote med gremolata og olivensmør 
  • Potetsalat
  • Ratatouille
  • Grillet landbrød
  • Coleslaw 
  • Sommersalat med fenikkel og asparges
  • Bbqsaus
  • Aioli 

Grilli con carne

  • Grillet Torskerygg i bananblad 
  • Spareribs med 3 flavoursaus 
  • Kyllinglår med hvitløk og koriander
  • Sommersalat med fenikkel, asparges og syltet papaya
  • Biffsalat med mynte og crying tiger saus 
  • Asiatisk BBQsaus
  • Landbrød fra Åpent Bakeri 
  • Aioli

Pølsegrill

  • Div pølser
  • Brød
  • Lompe
  • Pico de gallo
  • Potetsalat
  • Hurtigsyltet agurk
  • Pepperfrukt relish
  • Coleslaw
  • Revet Ost
  • Tzatziki, aioli, sennep, ketchup

Tårnet julebrunsj

  • Ribbe
  • Medisterkaker
  • Julepølse
  • Rødkål
  • Mandelpotet
  • Julesaus
  • Tyttebær
  • Grov sennep
  • Sursild
  • Potetsalat
  • Vintersalat med sennepsvinaigrette

Ribbetallerken

  • Sprø svineribbe
  • Rødkål
  • Surkål
  • Poteter
  • Epler og svisker
  • Medisterkake
  • Julepølse
  • Julesaus med enebær

Pinnekjøtt

  • Pinnekjøtt
  • Vossakorv
  • Rotmos
  • Mandelpotet
  • Pinnekjøttsjy

Juletallerken

  • Pinnekjøtt
  • Sprø svineribbe  
  • Medisterkake
  • Julepølse
  • Surkål
  • Rødkål
  • Mandelpoteter
  • Julesaus med einebær
  • Eple og sviskekompott
  • Rotmos
  • Tyttebær
  • Sjy

Juletapas

  • Juleglasert pork belly med krydret surkål su, so
  • Medisterboller i fløtesaus me, sen
  • Urøkt karvepølse på spyd med glaserte beter me, su
  • Varmrøkt ørret med pepperrot fi, me
  • Lefserull med sennep og sylte gl, sen, me
  • Hjemme gravet laks med dill, akevitt og fennikelfrø fi, sul
  • Dillstuede poteter
  • Vintersalat med sennepsvinaigrette su, sen
  • Dressinger og brød

Desserter

  • Riskrem med rød saus
  • Sjokolademousse med sorbet
  • Pasjonsfrukt panna cotta med friske bær
  • Crème brûlée og husets sorbet

Tårnet 3-retters høst/vinter 2019/20

Forretter

  • Okse Carpaccio med semitørket cherrytomat, kapers, lagret Parmigiano Reggiano og estragonemulsjon
  • Lettrøkt laks med syrlig agurk, rugbrød, brunet smør og rømme
  • Salat med grillet chevre, honningglasert valnøtter og havtornvinaigrette

 

Hovedretter

  • Ytrefilet av hjort med jordskokkpure, østerssopp, småpoteter og tyttebærsjy.
  • Lammecarre med sellerirotpure, steinsopp, småpoteter og sjalottløkssjy.
  • Confitert andelår, gulrotpuré, krydderkål, rattepotet og honning/lime sjy.
  • Kveite med sprø serranoskinke, syltede beter, potetpuré og sitronhollandaise.

Desserter

  • Sjokoladekrem med kardemommecrumble og sorbet
  • Pasjonsfrukt PannaCotta med friske bær
  • Crème brûlée og husets sorbet

Ønsker du servering til ditt arrangement?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig matprat og motta et uforpliktende pristilbud. Vi ser fram til å høre fra deg!