Om Tårnet Kulturarena

Selskapslokaler | konsertarena | club | konferanselokaler

Vi har bevart den industrielle stilen som speiler bygget og området. Røft, industrielt og urbant preg, men samtidig intimt, luftig og elegant.

I selve Tårnet har vi bevart mange av det industrielle detaljene i PEX Tårnet når det var en del av kabelfabrikken. Her sitter fortsatt historien i veggene.

Tårnet Kulturarena er det det første permanente kulturtiltaket i Kabelgata. Vi ønsker og bidra til at den nye Hovinbyen, hvor Kabelgata blir et naturlig `sentrum` skal bli et attraktivt sted for bydelens beboere. Området er i stor utvikling innen næring og bolig. Vi gleder oss til et pulserende område hvor kulturen blomstrer.

Historien

PEX Tårnet ble bygget i 1962 og var i mange år en del av Standard Telefon og Kabelfabrikker. En av Oslos største industribedrifter. PEX Tårnet ble brukt til produksjon av PEX kabler. 67 meter høyt er det Oslos fjerde høyeste bygg. OXER Eiendom tok over PEX Tårnet i 2014.

Kulturarena for alle

På Tårnet Kulturarene ønsker vi å legge til rette for både tradisjonell og utradisjonelle kulturaktiviteter. Vi ønsker foto – bildeutstillinger, teatergrupper, motevisninger, kunstutstillinger og andre kulturaktiviteter hjertelig velkomne til og leie lokaler hos oss.

Velkommen til Tårnet

Allsidige lokaler i hjertet av Oslo