Vi tilbyr en bred meny som tilfredsstiller alle arrangement

Her er et lite utvalg og forslag fra vår meny. Ønsker du annen type mat kan vi selvfølgelig ordne det.

Bla nedover på siden for å se menyene vi tilbyr, eller klikk på overskriftene.

3-RETTER

(Velg ett av alternativene fra hver servering)

Forretter:


1. Rødbetcarpaccio

Marinert i olivenolje og sitronvinaigrette, toppet med smuler av chèvre, grovhakkede valnøtter, og frisk timian.

Allergener: melk, valnøtt

2. Italiensk Bresaola med trøffelkrem

Med babyspinat og skiver med parmesan.

Allergener: melk

3. Laksesashimi

Med eplechutney, ponzuglace og urtesalat med klementinvinaigrette.

Allergener: fisk, sulfitt

Hovedretter:


1. Konfitert torsk

Serveres med blomkålpuré, sprøstekt bacon, sesongens grønnsaker og småpoteter. Toppes med en Beurre Blanc.

Allergener: melk, fisk

2. Kalvefilet med rødvinsaus

Servert med en fyldig potetpuré, smørstekt sopp og ovnsbakte jordskokker, toppet med sprø løkringer.

Allergener: sulfitt, melk

3. Hjortestek

Med tyttebærglace, kremet sellerirotpuré, glaserte gulrøtter og sprø pastinakkchips. Servert med rosmarin- og hvitløkbakte småpoteter.

Allergener: melk

Dessert:


1. Mørk sjokolademousse

Med finrevet sjokolade og sesongens bær

Allergener: melk

2. Epleterte

Med luftig vaniljekrem og bær.

Allergener: gluten, melk

3. JUL // Riskrem

Riskrem med kirsebærkompott

Allergener: melk

3. JUL // Panna Cotta

Med appelsinlokk og pepperkake-crumble

Allergener: melk, gluten

TAPAS

Middelhavstapas
(Sharing meny)


Første servering

  • Chèvresalat - gratinert chèvre servert med ferske urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)

  • Brokkolisalat - tørkede tranebær, rødløk, selleri, aioli, crème frâiche og urter (egg, melk)

  • Tomatpesto

  • Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)

  • Aioli (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)

  • Landbrød (gluten) 

Andre servering

  • Reker Al Ajillo - Argentinske villreker stekt i hvitløk og chili, drysset med persille (skalldyr, hvitløk)

  • Bulgursalat - ovnsbakt paprika, tomat, aubergine og aromatiske urter (gluten, sulfitt)

Tredje servering

  • Albondigas med harissa & hvitløk - smaksrike kjøttboller i fyldig tomatsaus med nordafrikansk harissa-kick (hvitløk)

  • Pintxo Kyllinglårkjøtt - kylling marinert i oregano og røktpaprika, toppet med en lime-twist

  • Pork Belly med Piquillo - svinekjøtt med syltet rødløk og spansk Piquillo-pepper

  • Patatas Bravas - ovnsbakte potetbåter med en fyldig sriracha-aioli (egg, sennep, hvitløk, sulfitt)

Asiatisk tapas (Sharing meny)


Første servering

  • Tropisk melonsalat med kokos (hvitløk, fisk)

  • Vårruller vegetar (gluten)

  • Ristede nøtter med chili (nøtter)

  • Goong Gui - villreker marinert og grillet (skalldyr)

  • Hjemmelaget sweet chilidip (hvitløk, sulfitt)

Andre servering

  • Asian pulled pork med pannekaker. Svinekjøtt servert med asiatiske pannekaker og julienne grønnsaker og hoisin (gluten)

Tredje servering

  • Grillet kyllinglårkjøtt med rik sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter)

  • Langtidsstekt ribbe med 3 flavour-saus (hvitløk, fisk, sulfitt)

  • Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder (egg, hvitløk, nøtter)

  • Asiatisk coleslaw (soya, fisk)

JULEMENYER

Sharing meny - Ribbe


  • Sprø svineribbe

  • Grove medisterkaker (melk)

  • Krydret rødkål (sulfitt)

  • Krydret surkål (sulfitt)

  • Julesaus med einebær (melk)

  • Poteter

  • Rørte tyttebær

Sharing meny – Pinnekjøtt


  • Røkt pinnekjøtt fra Strøm Larsen

  • Slakterens krydret julepølse

  • Kokte mandelpoteter

  • Rotmos av kålrabi, gulrot og potet

  • Sjy av pinnekjøtt

Juletapas "Fusion" 
(Sharing meny)


Første servering

  • Røkt laks, eplechutney og en frisk fennikelsalat eplechutney og syltet fennikel salat (fisk) 

  • Rødbetcarpaccio med chèvre og valnøtter (valnøtter, melk)

  • Frisk spinat med eple og toppet med "juledressing" (nøtter) 

  • Aioli (sennep, egg, hvitløk,sulfitt)

  • Landbrød (gluten) 

Andre servering 

  • Ribbe fra Rakkestad med asiatisk vri 

  • Ingefær- og appelsinglasert kalkunbryst (sulfitt) 

  • Hjortestek med sellerirotpuré og tyttebærsaus (melk, selleri)

  • Krydderbakte rotgrønnsaker (selleri) 

  • Småpoteter

Vegetaralternativ

  • Nøttestek og vegisterkaker med rødkål-slaw og tyttebær

STÅENDE BUFFET

Minglemat liten


  • Glasert Pork belly med Piquillo, syltet rødløk (sulfitt, fisk, hvitløk)

  • Sauterte argentinske villreker i hvitløk, chili og olivenolje.(skalldyr)

  • Patatas bravas med sriracha og aioli (sennep, hvitløk, sulfitt)

  • Gratinert chevre, serveres på en seng av ferske urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)

  • Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk, sulfitt)

  • Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)

  • Landbrød (gluten)

Minglemat Stor


  • Glasert Pork belly med Piquillo, syltet rødløk (sulfitt, fisk, hvitløk)

  • Sauterte argentinske villreker i hvitløk, chili og olivenolje.(skalldyr)

  • Grillet benfri kyllinglårkjøtt med sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter) 

  • Fried rice, stekt ris med grønnsaker, egg, syltet chili, koriander og sprøstekt løk (egg, hvitløk,soya)

  • Patatas bravas med sriracha og aioli (sennep, hvitløk, sulfitt)

  • Gratinert chevre, serveres på en seng av ferske urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)

  • Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk, sulfitt)

  • Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)

  • Aioli (sennep,egg,hvitløk,sulfitt)

  • Landbrød (gluten)

GRILLMENY

Tårnets BBQ


  • Langtidsmørnet entrecote med chimichurri

  • Benfri kylling overlår med hvitløk og koriander

  • Slow grilled svinenakke med Asiatisk BBQsaus hv,fi

  • Chilipølser fra slakteren hv

  • Laksepapillote med purreløk og sitronsmør me, fi

  • Fransk potetsalat su

  • Grillet landbrød gl

  • Tårnets BBQ Coleslaw eg, sen, hv

  • Kortreist sommersalat med friske grønnsaker

  • Asiatisk BBQsaus Su

  • Chili aioli hv,eg,su

  • Humus

  • Chimichurri

Kokkens Burger


  • 190gr Angus burger, servert med cheddar cheese, sylta rødløk og Tårnets BBQ Coleslaw, det hele serveres i nystekt brioche. (gluten, melk, egg, hvitløk, sulfitt, sennep)

GRAB n´ GO


  • 170gr Angus burger, servert med cheddar cheese, sylta rødløk og Tårnets BBQ Coleslaw, det hele serveres i nystekt brioche.

  • Pølse fra strøm Larsen «Over Oslo» 100 g. med smak av ramsløk toppet med chunky tomatsalsa og et lett dryss med aioli. Servert i pølsebrød brioche brød.

  • Dressing buffet (gluten, melk, egg, hvitløk, sulfitt, sennep)

LUNSJ

Kald Lunsj - buffet


  • Eggerøre med vårløk (egg)

  • Røkt laks (fisk)

  • Fransk potetsalat (melk, egg)

  • Skivet norvegia (melk)

  • Bøkerøkt Skinke

  • Friske grønnsaker

  • Dagens brød (gluten)

  • Smør (melk)

  • Aioli (egg)

Gourmetlunsj - buffet


  • Eggerøre med vårløk (egg)

  • Røkt laks (fisk)

  • Roastbiff med syltet rødløk

  • Fransk potetsalat (melk, egg)

  • Håndpillede reker i majones

  • Manchego med fikenmarmelade (melk)

  • Bøkerøkt Skinke

  • friske grønnsaker

  • Frukt

  • Dagens brød (gluten)

  • Smør (melk)

  • Aioli (egg)

Håndmat


Velg mellom følgende:

  • Ost & Røkt Skinke, (gluten, melk, egg)

  • Brie & Italiensk salami, (gluten, melk, egg)

  • kylling med parmesan (gluten, melk, egg) 

  • Mozzarella & tomat (gluten, melk, egg)

  • All håndmat serveres med salat, grønnsaker og tilhørende dressing.

Wraps


  • Laks, eggerøre, salat, grønnsaker med kremost. (gluten, egg, melk)

  • Biff, feta med salat, grønnsaker og tzatziki, (gluten, egg, melk)

  • Kylling, salat, grønnsak julienne med chili aioli, (gluten, egg)

  • Falafelboller, salat, grønnsak julienne og humus (gluten)

Tårnet varmlunsj - buffet


  • Lunsjbuffet består av 3 varmretter (kjøtt, fisk eller vegetar, tilbehør som potet, pasta o.l, se dagens meny)

  • 2 komponerte salater, 1 grønn salat med tomat og agurk, økologisk brød fra kolonihagen, aioli og humus.

STREETFOOD


Asia

  • Nudelwok med glassert grillet svinenakke, sprøstekte asiatiske grønnsaker. Servert med sweet soyasaus. (gluten, hvitløk, sulfitt) 

Mexico

  • Kylling Fajitas tilsmakt chipotle og røkt paprika. Serveres i tortillas med søtlig maissalat, vårløk, rømme og revet ost. (gluten, hvitløk, melk) 

Amerika

  • Grillet slider i brioche, kommer med Tårnets BBQ Coleslaw med crispy grønnsaker, syltet rødløk og aioli. (gluten, hvitløk, melk, sulfitt) 

Ønsker du servering til ditt arrangement?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig matprat og motta et uforpliktende tilbud. Vi ser fram til å høre fra deg!