Vi tilbyr en bred meny som tilfredsstiller alle arrangement
Her er et lite utvalg og forslag fra vår meny. Ønsker du annen type mat kan vi selvfølgelig ordne det.
Bla nedover på siden for å se menyene vi tilbyr, eller klikk på overskriftene.
3-RETTER | TAPAS | JULEMENYER | STÅENDE BUFFET | GRILLMENY | LUNSJ | STREETFOOD
3-RETTER
(Velg ett av alternativene fra hver servering)
Forretter:
1. Rødbetcarpaccio
Marinert i olivenolje og sitronvinaigrette, toppet med smuler av chèvre, grovhakkede valnøtter, og frisk timian.
Allergener: melk, valnøtt
2. Italiensk Bresaola med trøffelkrem
Med babyspinat og skiver med parmesan.
Allergener: melk
3. Laksesashimi
Med eplechutney, ponzuglace og urtesalat med klementinvinaigrette.
Allergener: fisk, sulfitt
Hovedretter:
1. Konfitert torsk
Serveres med blomkålpuré, sprøstekt bacon, sesongens grønnsaker og småpoteter. Toppes med en Beurre Blanc.
Allergener: melk, fisk
2. Kalvefilet med rødvinsaus
Servert med en fyldig potetpuré, smørstekt sopp og ovnsbakte jordskokker, toppet med sprø løkringer.
Allergener: sulfitt, melk
3. Hjortestek
Med tyttebærglace, kremet sellerirotpuré, glaserte gulrøtter og sprø pastinakkchips. Servert med rosmarin- og hvitløkbakte småpoteter.
Allergener: melk
Dessert:
1. Mørk sjokolademousse
Med finrevet sjokolade og sesongens bær
Allergener: melk
2. Epleterte
Med luftig vaniljekrem og bær.
Allergener: gluten, melk
3. JUL // Riskrem
Riskrem med kirsebærkompott
Allergener: melk
3. JUL // Panna Cotta
Med appelsinlokk og pepperkake-crumble
Allergener: melk, gluten
TAPAS
Middelhavstapas
(Sharing meny)
Første servering
Chèvresalat - gratinert chèvre servert med ferske urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)
Brokkolisalat - tørkede tranebær, rødløk, selleri, aioli, crème frâiche og urter (egg, melk)
Tomatpesto
Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)
Aioli (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Landbrød (gluten)
Andre servering
Reker Al Ajillo - Argentinske villreker stekt i hvitløk og chili, drysset med persille (skalldyr, hvitløk)
Bulgursalat - ovnsbakt paprika, tomat, aubergine og aromatiske urter (gluten, sulfitt)
Tredje servering
Albondigas med harissa & hvitløk - smaksrike kjøttboller i fyldig tomatsaus med nordafrikansk harissa-kick (hvitløk)
Pintxo Kyllinglårkjøtt - kylling marinert i oregano og røktpaprika, toppet med en lime-twist
Pork Belly med Piquillo - svinekjøtt med syltet rødløk og spansk Piquillo-pepper
Patatas Bravas - ovnsbakte potetbåter med en fyldig sriracha-aioli (egg, sennep, hvitløk, sulfitt)
Asiatisk tapas (Sharing meny)
Første servering
Tropisk melonsalat med kokos (hvitløk, fisk)
Vårruller vegetar (gluten)
Ristede nøtter med chili (nøtter)
Goong Gui - villreker marinert og grillet (skalldyr)
Hjemmelaget sweet chilidip (hvitløk, sulfitt)
Andre servering
Asian pulled pork med pannekaker. Svinekjøtt servert med asiatiske pannekaker og julienne grønnsaker og hoisin (gluten)
Tredje servering
Grillet kyllinglårkjøtt med rik sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter)
Langtidsstekt ribbe med 3 flavour-saus (hvitløk, fisk, sulfitt)
Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder (egg, hvitløk, nøtter)
Asiatisk coleslaw (soya, fisk)
JULEMENYER
Sharing meny - Ribbe
Sprø svineribbe
Grove medisterkaker (melk)
Krydret rødkål (sulfitt)
Krydret surkål (sulfitt)
Julesaus med einebær (melk)
Poteter
Rørte tyttebær
Sharing meny – Pinnekjøtt
Røkt pinnekjøtt fra Strøm Larsen
Slakterens krydret julepølse
Kokte mandelpoteter
Rotmos av kålrabi, gulrot og potet
Sjy av pinnekjøtt
Juletapas "Fusion"
(Sharing meny)
Første servering
Røkt laks, eplechutney og en frisk fennikelsalat eplechutney og syltet fennikel salat (fisk)
Rødbetcarpaccio med chèvre og valnøtter (valnøtter, melk)
Frisk spinat med eple og toppet med "juledressing" (nøtter)
Aioli (sennep, egg, hvitløk,sulfitt)
Landbrød (gluten)
Andre servering
Ribbe fra Rakkestad med asiatisk vri
Ingefær- og appelsinglasert kalkunbryst (sulfitt)
Hjortestek med sellerirotpuré og tyttebærsaus (melk, selleri)
Krydderbakte rotgrønnsaker (selleri)
Småpoteter
Vegetaralternativ
Nøttestek og vegisterkaker med rødkål-slaw og tyttebær
STÅENDE BUFFET
Minglemat liten
Glasert Pork belly med Piquillo, syltet rødløk (sulfitt, fisk, hvitløk)
Sauterte argentinske villreker i hvitløk, chili og olivenolje.(skalldyr)
Patatas bravas med sriracha og aioli (sennep, hvitløk, sulfitt)
Gratinert chevre, serveres på en seng av ferske urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)
Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk, sulfitt)
Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)
Landbrød (gluten)
Minglemat Stor
Glasert Pork belly med Piquillo, syltet rødløk (sulfitt, fisk, hvitløk)
Sauterte argentinske villreker i hvitløk, chili og olivenolje.(skalldyr)
Grillet benfri kyllinglårkjøtt med sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter)
Fried rice, stekt ris med grønnsaker, egg, syltet chili, koriander og sprøstekt løk (egg, hvitløk,soya)
Patatas bravas med sriracha og aioli (sennep, hvitløk, sulfitt)
Gratinert chevre, serveres på en seng av ferske urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)
Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk, sulfitt)
Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)
Aioli (sennep,egg,hvitløk,sulfitt)
Landbrød (gluten)
GRILLMENY
Tårnets BBQ
Langtidsmørnet entrecote med chimichurri
Benfri kylling overlår med hvitløk og koriander
Slow grilled svinenakke med Asiatisk BBQsaus hv,fi
Chilipølser fra slakteren hv
Laksepapillote med purreløk og sitronsmør me, fi
Fransk potetsalat su
Grillet landbrød gl
Tårnets BBQ Coleslaw eg, sen, hv
Kortreist sommersalat med friske grønnsaker
Asiatisk BBQsaus Su
Chili aioli hv,eg,su
Humus
Chimichurri
Kokkens Burger
190gr Angus burger, servert med cheddar cheese, sylta rødløk og Tårnets BBQ Coleslaw, det hele serveres i nystekt brioche. (gluten, melk, egg, hvitløk, sulfitt, sennep)
GRAB n´ GO
170gr Angus burger, servert med cheddar cheese, sylta rødløk og Tårnets BBQ Coleslaw, det hele serveres i nystekt brioche.
Pølse fra strøm Larsen «Over Oslo» 100 g. med smak av ramsløk toppet med chunky tomatsalsa og et lett dryss med aioli. Servert i pølsebrød brioche brød.
Dressing buffet (gluten, melk, egg, hvitløk, sulfitt, sennep)
LUNSJ
Kald Lunsj - buffet
Eggerøre med vårløk (egg)
Røkt laks (fisk)
Fransk potetsalat (melk, egg)
Skivet norvegia (melk)
Bøkerøkt Skinke
Friske grønnsaker
Dagens brød (gluten)
Smør (melk)
Aioli (egg)
Gourmetlunsj - buffet
Eggerøre med vårløk (egg)
Røkt laks (fisk)
Roastbiff med syltet rødløk
Fransk potetsalat (melk, egg)
Håndpillede reker i majones
Manchego med fikenmarmelade (melk)
Bøkerøkt Skinke
friske grønnsaker
Frukt
Dagens brød (gluten)
Smør (melk)
Aioli (egg)
Håndmat
Velg mellom følgende:
Ost & Røkt Skinke, (gluten, melk, egg)
Brie & Italiensk salami, (gluten, melk, egg)
kylling med parmesan (gluten, melk, egg)
Mozzarella & tomat (gluten, melk, egg)
All håndmat serveres med salat, grønnsaker og tilhørende dressing.
Wraps
Laks, eggerøre, salat, grønnsaker med kremost. (gluten, egg, melk)
Biff, feta med salat, grønnsaker og tzatziki, (gluten, egg, melk)
Kylling, salat, grønnsak julienne med chili aioli, (gluten, egg)
Falafelboller, salat, grønnsak julienne og humus (gluten)
Tårnet varmlunsj - buffet
Lunsjbuffet består av 3 varmretter (kjøtt, fisk eller vegetar, tilbehør som potet, pasta o.l, se dagens meny)
2 komponerte salater, 1 grønn salat med tomat og agurk, økologisk brød fra kolonihagen, aioli og humus.
STREETFOOD
Asia
Nudelwok med glassert grillet svinenakke, sprøstekte asiatiske grønnsaker. Servert med sweet soyasaus. (gluten, hvitløk, sulfitt)
Mexico
Kylling Fajitas tilsmakt chipotle og røkt paprika. Serveres i tortillas med søtlig maissalat, vårløk, rømme og revet ost. (gluten, hvitløk, melk)
Amerika
Grillet slider i brioche, kommer med Tårnets BBQ Coleslaw med crispy grønnsaker, syltet rødløk og aioli. (gluten, hvitløk, melk, sulfitt)
Ønsker du servering til ditt arrangement?
Kontakt oss gjerne for en hyggelig matprat og motta et uforpliktende tilbud. Vi ser fram til å høre fra deg!