BRYLLUPSPLANLEGGEREN OG TEAMET PÅ TÅRNET

29. APRIL SKREVET AV THOMAS


Hemmeligheten bak et magisk bryllup!

Å planlegge et bryllup er en spennende og utfordrende opplevelse. På Tårnet forstår vi dette og tilbyr ikke bare en idyllisk lokasjon, men også et team av profesjonelle som håndter alle aspekter av bryllupsplanleggingen.

En brudepar som går hånd hånd foran et dekket bord

Å møte opp er alt dere som brudepar trenger å gjøre på den store dagen!


Proff håndtering på Tårnet

Våre bryllupsverter er spesialister på å gjøre deres dag uforglemmelig. De at alt fra befaringer og prøvesmaking til utarbeidelse av kjøreplaner og koordinering av eksterne leverandører som blomster og kaker, blir gjennomført med høyeste standard. På selve dagen fungerer de også som hovmestere, noe som garanterer at alt går som planlagt.

Ønsker man det lille ekstra kan man selvfølgelig på inn profesjonelle bryllups planleggere.

Samarbeid og effektivitet

Når et bryllupslokasjon som Tårnet tilbyr et komplett team av bryllupsverter, ser vi at dagen flyter mye glattere. De kjenner stedet ut og inn og kan raskt tilpasse seg endringer, noe som virkelig er en fordel for brudeparet

Emma fra Weddings By EMMA

Bryllupsplanlegger Emma bak baren på Tårnet Kulturarena

Kommunikasjon er nøkkelen

Selv om våre bryllupsverter håndterer mye, er åpen og kontinuerlig kommunikasjon mellom brudeparet, vertsteamet og eventuelle eksterne bryllupsplanleggere fortsatt essensielt. Dette sikrer at deres visjon og forventninger for dagen blir fullstendig forstått og ivaretatt.

Tilpasningsevne og problemløsning

I ethvert bryllup kan det oppstå uventede utfordringer. På Tårnet jobber våre ansatte hånd i hånd med bryllupsplanleggerne, for å sikre en smidig og effektiv løsning på eventuelle utfordringer. Vår felles innsats og evne til å håndtere problemer på kort varsel garanterer at bryllupsdagen går så sømløst som mulig, selv med siste øyeblikks endringer.

Bilde av blomster, menyer, invitasjoner og ringer sett ovenifra

Blomster, menyer og design tilpasset dere som par.


Matopplevelsen på Tårnet

På Tårnet er vi også stolte av å tilby enestående matopplevelser som kan skreddersys til hvert brudepar. Fra tradisjonelle tre retters til ulike tapas løsninger. Kanskje man ønsker kanapèer eller litt fingermat sammen velkomst drinken!  Vårt mål er å overraske og glede både dere og deres gjester. Våre prøvesmakinger hjelper dere med å velge akkurat de rettene som vil gjøre måltidet til en integrert og minneverdig del av bryllupsdagen.

Erfaringsdeling for unike løsninger

Vårt vertsteam på Tårnet benytter sin omfattende erfaring til å foreslå og implementere unike løsninger som reflekterer brudeparets personlighet og ønsker. Ved å samarbeide nært med dere, skapes det minneverdige øyeblikk som skiller seg ut.


Opplev magien på Tårnet

Opplev magien på Tårnet, hvor vår dedikasjon til samarbeid, kreativitet, og profesjonell utførelse sikrer at bryllupsdagen deres blir alt dere har drømt om. Med Tårnets personell ved roret, er deres spesielle dag i trygge hender.

 
 

Følg oss for å holde deg oppdatert


I denne artikkelen:
Planlegging, design, grafisk: Weddings by Emma (@emma_weddingsbyemma)

Fotograf: Hanna Keiser (@hannakeiser)

Blomster: Ro&Raff (@roandraff)

Neste
Neste

TÅRNET KULTURARENA x OSLO BUSS